Ne cvikaj generacijo, vidimo se u subotu u 'Jure'!

Alo generacijo, mlade djevojke i vječni mladići, koji ste zakoračili stidljivo u školske papuče, navukli plave kute i sjeli u stare drvene klupe Osnovne škole "Slavko Kadić" na Oriju te rane jeseni Gospodnje 1977. praćeni pogledom strogog ravnatelja Cukre ali i pažnjom naših dragih nastavnica/ka i razrednica/ka. Alo generacijo, koja je te iste osnovnoškolske klupe napustila nešto zrelija i zeru pametnija osam godina poslije, u rano ljeto 1985.  Nađimo se nakon o-ho-ho godina na lijepom zajedničkom druženju, ćakuli uz "evociranje" brojnih uspomena na te bezbrižne dane, i to "već" ove subote, 25.11.2017., u 19 sati u restoranu "Jure" u Podstrani (ne možete falit, odmah je do pizzerije "Mario"). Pozovite sve naše drage kolege iz ove generacije na čašicu razgovora i bokun dobre spize.. Vidimo se! (Nema picavanja!)

Evo i fejsbuk poziva na događaj godine za osmaše generacije 1985.

8a razred OŠ Slavko Kadić, Orij, generacij 1985

Na slikama su učenice i učenici 8-ih razreda OŠ "Slavko Kadić", snimljeni ispred škole na Oriju ljeta Gospodnjeg 1985. te na jednom od izleta.

8a razred OŠ Slavko Kadić, Orij, generacij 1985

Eh da, na meniju u "Jure" je hladna plata (pršut, sir, francuska, riblja pasteta), peka (teletina ili mješana) i kolač kuće. Sve uključujući piće izaći će nas 180 kn po osobi.

8a razred OŠ Slavko Kadić, Orij, generacij 1985

Pozovite sve naše drage kolege iz ove generacije..

8a razred OŠ Slavko Kadić, Orij, generacij 1985

... i vidimo se u subotu!

Povezani članci

Who's Online

We have 115 guests and no members online