Počela škola

U ponedjeljak, 6. rujna počinje još jedna "korona" školska godina za oko 313 tisuća učenika osnovnih te 143 tisuće učenika srednjih škola, ali ipak s nešto blažim mjerama nego što je to bilo u protekle dvije godine.
U našoj Osnovnoj školi "Jesenice" na Oriju nastava počinje u 8 sati za učenike od  2. do 4. razreda, učenicima od 5. do 8. razreda nastava počinje u 14 sati, a dobrodošlica i prijem prvašića i učenika za produženi boravak održati će se u 8:30 sati u atriju škole. Preporuka roditeljima prvaša je da u skladu s mjerama prilikom ulaska u školu obvezno stave maske i da dobrodošlici prisustvuje jedan roditelj. Roditeljski sastanci moći će se održavati uživo, s maskama.
Pustimo načas koronu, recimo koju i o knjigama. Ta o školi je riječ! Udžbenici za učenike svih razreda u školskoj godini 2021./2022. nabavljaju se sredstvima Državnog proračuna i u vlasništvu su škole. Svi učenici će dobiti besplatne udžbenike na korištenje koje trebaju čuvati. Sve druge obrazovne materijale nabavljaju roditelji.
Katalog udžbenika i drugih obrazovnih materijala pronađite ovdje.
Sritno, đaci!

Povezani članci

Who's Online

We have 185 guests and no members online