NK Orkan, platili roditelji

Pomladak NK Orkan, mlađi pioniri (2006.) nastupili su krajem prosinca 2017. u Imotskom gdje su osvojili nogometni turnih mladih Imotske krajine, koji se održava pod pokroviteljstvom naše županije. Naša djeca nastupila su pod imenom "NK ORKAN PLATILI RODITELJI". Ta ista nadarena generacija NK Orkana osvojila je i turnir "LJETNI KUP SARAJEVO" u ljeto 2017. bez izgubljene utakmice(!) te su u finalu pobjedili susjede iz Vranjica, ekipu Omladinca. Lijep sportski uspjeh mladih Orkanaša. No lijepe sportske uspjehe Orkanaša posljednjih mjeseci očito ne prate i organizacijski uspjesi uprave Orkana, što puno i ne čudi upućenu javnost nakon svih vijesti o ostavkama predsjednika, promjeni uprave i trenera u NK Orkan, a da situacija nije bila baš "redovna" govore i čak tri održane Skupštine u 2017. Izgleda da u svim tim događajima nije bilo dovoljno sluha za tu djecu, a i ostale dobne kategorije, u smislu da im se ponudi mogućnost odlaska na turnire, čiji bi trošak, kao i dosada, snosili roditelji djece. Nažalost, nije bilo niti sastanka, a kamoli inicijative da se takva mogućnost ponudi roditeljima, iako su zadnje dvije godine djeca bila na turnirima u Sarajevu, Međugorju, Šolti, Makarskoj, pod vodstvom trenera Predraga Šimića..

NK ORKAN PLATILI RODITELJI

Piše: Marino Klarić

I tako je skupina roditelja, koji su se i povezali preko svoje djece,  koji ih prate na svakoj utakmici, koji plaćaju članarine, dovoze na treninge itd. odlučila samoinicijativno potražiti turnire koji se igraju za tu dobnu skupinu, te prijaviti djecu na njih i snositi trošak kotizacije, vožnje na turnir, te se pobrinuti za (s)pizzu i sve što treba da djeca budu zadovoljna, da se druže oko sporta kojeg vole.

mlađi pioniri nk orkan dugi rat

Na turnir u Imotskome prijavili smo ih pod imenom "NK ORKAN PLATILI RODITELJI". I ta su djeca pod vodstvom roditelja našeg prijatelja i roditelja i velikog zaljubljenika u nogomet Ivana Jukića–Lovčića osvojila prvo mjesto na turniru koji je organizirala udruga KUM PROLOŽAC po pokroviteljstvom naše Županije.

Nadamo se da ovakav odlazak djece Orkana na turnire neće postati praksa u budućnosti.

Nadamo se da je ovo samo bila iznimka.

Nadamo sei da će klub i treneri djece te uprava kluba povesti računa o realnim mogućnostima sudjelovanja djece na turnirima te da će djece iz ove generacije, kao i ostale generacije Orkanaša, ubuduće moći odlaziti na turnire.

S poštovanjem uz športski pozdrav,

Marino Klarić

Povezani članci

Who's Online

We have 85 guests and no members online