25. Memorijalni turnir 'Hrvatski dragovoljac'

Kao i svake godine u osvit nove sezone rukometni klub HRVATSKI DRAGOVOLJAC iz Dugog Rata priređuje tradicionalni memorijalni turnir "Hrvatski dragovoljac". U nedjelju, 19.09.2021. pred tribinama omiške dvorane "Ribnjak" na koje se vraćaju navijači, ljubitelji rukometa, održati će se njegovo 25. izdanje.
U 11 sati istog dana u Crkvi sv. Josipa u Dugom Ratu održati će se sveta misa za sve poginule i preminule članove RK "Hrvatski dragovoljac", a potom će se pred spomenikom braniteljima na trgu sv. Josipa u Dugom Ratu položiti njima u spomen  cvijeće, vijenci i zapaliti svijeće.
Sportski dio turnira počinje u 17:15 sati na Ribnjaku susretm ekipe domaćina i  RK Trilj Pršut Voštane. U 18:30 sati na parket će opet domaćini, RK Hrvatski Dragovoljac na dvoboj s RK Split. U 19:45 Triljani i Splićani će međusobno odmjeriiti rukometne vještine, a u 21 sat proglasiti će se pobjednik, najbolji golman, strijelac i igrač te nositelji trofeja "Mladen Martić", "Miro Mušac", "Ratko Kosor" i "Boris Leksić". Vidimo se u nedjelju na tribinama Ribnjaka. Napokon!

MB, arhivske foto

Povezani članci

Who's Online

We have 66 guests and no members online