Neretva - Orkan 1:1

NK NERETVA - NK ORKAN 1:1 (1:0). Nakon pobjede u Splitu, Neretva je u subotu očito očekivala lagan posao protiv Orkana koji se nalazi na dnu ljestvice. Već u 3. minuti domaći su poveli. Batinović je u kaznenom prostoru bio brži na lopti od Baučića koji ga je oborio, a sudac Tot je pokazao na najstrožu kaznu. Brečić je pogodio sa 11 metara a do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, a gosti su se žalili na neujednačen kriterij glavnog suca. U nastavak se krenulo dosta živo, pa svoj gol pred naletom gostiju u 60. minuti sjajnom paradom brani vrlo dobri Rolj a osam minuta kasnije iz slične situacije Orkan stiže do izjednačenja kada preciznim udarcem u donji desni golmanov kut zabija Ante Marčić, njihov ponajbolji igrač. Imali su Dugoraćani do kraja utakmice još prilika za pobjedu, a smatraju i da su oštećeni za nedosuđeni kazneni udarac. Neretva je pred kraj imala priliku preko Brečića ali sjajno je obranio Baučić. Orkan se tako s vrijednim bodom i slatkim mandarinama vratio pjevajući u Dugi Rat..

NK NERETVA - NK ORKAN 1:1 (1:0)

Piše: Božidar Lovrić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Domaćini su odmah poveli. Batinović je u kaznenom prostoru bio brži na lopti od Baučića koji ga je oborio, a sudac Tot je pokazao na najstrožu kaznu. Realizator je bio Brečić. U 68. minuti Galić je bio asistent, a vižljasti Ante Marčić je nogom pogodio sa sedam metara za izjednačenje i podjelu bodova na ušću Neretve. Orkan se tako s vrijednim bodom i slatkim mandarinama vratio u Dugi Rat.

Za NK ORKAN su nastupili Baučić (6), Galić (6) (od 73. Šimić -), Ivanišević (6,5), Baraban (6.5), Romić (6), Pezo (6), Tokić (6) (od 64. Klarić 6), Marčić (7), Jukić (6.5), Grbeša (6) (od 64. Šarić 6), Petković (6).

Povezani članci

Who's Online

We have 76 guests and no members online