1-ŽNL: OSK - Orkan 1:1

nogomet, orkanNK OSK - NK ORKAN 1:1 (1:1). U derbiju osmog kola ekipe OSK-a i Orkana su odigrali bez pobjednika 1:1 što je i najrealniji ishod. Oba pogotka su pala u prvom poluvremenu dok su u drugom obje ekipe imali neko prilika ali mreže su mirovale. OSK je poveo u 12. minuti, Z. Grgat je prošao sa desne strane u sredinu i dao sjajnu loptu u prostor za Norca-Kevu koji ovaj put puca silovito pod prečku za veliko slavlje domaćih. No to slavlje, nažalost, nije dugo potrajalo. Orkan je izjednačio preko Karla Bilića u 16. minuti ...

1.ŽNL., 8. kolo

Podjela bodova najrealniji ishod

Otok kod Sinja. ŠC Gola brda, Petak, 19.10.2012., 16h. Gledatelja: 150

NK OSK - NK ORKAN 1:1 (1:1)

Izvor: nk-oskotok.bloger.hr

Na lijevom beku je startao Gilić umjesto Tolja koji je na utakmicu stigao tek pred sam početak utakmice zbog zatvorene ceste.

U 3. minuti jedna poluprilika OSK-a ali golman gostiju Bajamić spretno dolazi do lopte.

U 5. minuti se nakon dodavanja Banića u sjajnoj prilici našao Norac-Kevo ali njegov prizemni udarac Bajamić brani. U nastavku te akcije I. Grgat je ubacio, Banić najviše skočio ali je udarac otišao pored gola.

U 7. minuti za goste prijeti Batinić na dodavanje Dugeća.

OSK je poveo u 12. minuti, Z. Grgat je prošao sa desne strane u sredinu i dao sjajnu loptu u prostor za Norca-Kevu koji ovaj put puca silovito pod prečku za veliko slavlje domaćih.

No to slavlje, nažalost, nije dugo potrajalo. Orkan je izjednačio preko Karla Bilića u 16. minuti. Prije gola je odličnu priliku imao Dugeć ali je pucao u Samardžića.

U 29. minuti prijeti Bilić. Nekoliko minuta kasnije zaprijetio je Gilić. Prije kraja prvog poluvremena je zbog ozljede izašao Porobija, a ušao Bašić-Šiško.

U 46. je za goste zaprijetio Soćo nakon prekida.

U 53. Bašić-Šiško je odlično tukao ljevicom ali je lopta otišla malo preko gola.

U 54. se u prilici našao Varvoda ali se odlučio na jedan nepotreban dribling i završio je u gol-autu.

U 56. Blažević na crti blokira udarac Kirevskog.

U 60. minuti nakon kornera puca Bilić, Samardžić brani.

U 71. Bašić-Šiško puca snažno, prizemno ali pored gola.

U 75. minuti je Tolj nanizao nekoliko igrača i dodao Bašić-Šiško koji ovaj put gađa po sredini, ali je Bajamić spreman.

U 76. prijeti Klarić a zadnju značajniku priliku OSK ima u 82. minuti kada je pucao Z. Grgat.

Vrijedi istaknuti da su domaćini danas bili izrazito nezadovoljni suđenjem ne umanjući time zaslužen bod gostiju koji su pokazali da su zasluženo vodeći, a i njihovo ponašanje na terenu je bilo izrazito sportsko.

Strijelci: 1:0 - Norac-Kevo (12.), 1:1 - Bilić (16.)

NK OSK

Marijan Samardžić, Marin Samardžić, Denis Gilić, Alen Runje, Ante Porobija, Duje Banić, Hrvoje Varvoda, Ivan Grgat, Zvonimir Norac-Kevo, Zvonimir Grgat, Josip Dukić, Ivan Marković, Ilija Samardžić, Ante Tolj.
Trener: Boris Pavić

NK ORKAN

Marin Bajamić, Ivan Lejo, Mijo Mandurić, Marijan Budimir, Zvonimir Soćo, Marijan Batinić, Stjepan Roić, Tomislav Dugeć, Karlo Bilić, Jadran Kirevski, Duje Klarić, Jure Franić, Renato Vidović, Vjekoslav Perišić.
Trener: Saša Javorčić

Suci: Alen Jakšić, Marko Kraljević, Dražen Bodrožić. Delegat: Marin Matijević.

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online