Orkan - Vinjani 1:0

NK ORKAN - NK VINJANI 1:0 (1:0). Unatoč lošim vremenskim uvjetima i teškom terenu, nogometaši Orkana osvojili su nova tri boda koja su ih vratila na vodeće mjesto. Domaći su unatoč početnoj inicijativi u vodstvo stigli tek u 38. minuti kada je na lijepu asistenciju Vukovića hladnokrvno zabio Ivan Šarić. Drugo poluvrijeme nastavila se dominacija Orkana, no izvrsni vratar gostiju Kukulj zaustavljao je pokušaje Klarića, Sarića te Grbeše. Čuvar mreže gostiju stigao je obraniti i jedanaesterac koji je loše izveo Jukić, te tako spasio svoj klub i većeg poraza..

Piše: S.Radić / Sportske Novosti

Za NK ORKAN nastupili su: Baučić 6,5, Vuković 6,5 (od 59 Balić 6), Mandurić 6,5, Šušak 7, Miljak 6,5, Marčić 6,5, Jukić 6,5, Šarić 6,5 (od 76. Šimić -), Mihovilović 6 (od 46.Grbeša 6,5), Klarić 7, Tomić 7.
Trener: Goran Pekas 7.


NK ORKAN - NK VINJANI 1:0

Piše: Mladen Banović

Poslije malog "kiksa" u Kaštelima prošlog vikenda u subotu se naš Orkan na svom travnjaku vratio svojim dobrim ovogodišnjim obiičajima - pobjedama! Za kišovitog vremena praćen podrškom svojih navijača seniori Orkana svladali su dobru ekipu Vinjana. Pobjedonosni pogodak postigao je Ivan Šarić u 38. minuti. Od zanimljivosti s utakmice spomenimo još i "zapucan" jedanesterac za Orkan. Udarac s bijele točke mladom je Jukiću obranio vratar Vinjana. Ne znam još da li se Orkan ovom pobjedom vratio na vrh tablice jer je utakmica Omladinca i Uskoka prekunuta u 89. minuti pri rezultatu 1:1 zbog udaranja suca zbog dosuđenog penala za goste.. Biti će opet puno posla za svetog Alojzija i njegovu ekipu..

Povezani članci

Who's Online

We have 211 guests and no members online