Bizaran razlog odgodio utakmicu GOŠK-a i Orkana

Prvenstvena utakmica između GOŠK-a i Orkana trebala se odigrati u subotu u 15 sati u sklopu 4. kola 1. Županijske lige. No, odlukom delegata Vjeke Bobana utakmica je odgođena iz bizarnog razloga – gostujuća momčad nije vodila brigu o liječničkim pregledima!
Rutinskim pregledom registracijskih iskaznica domaćih i gostujućih igrača netom prije utakmice, utvrđeno je kako su samo četiri igrača Orkana imala pravovaljani lječnički pregled. Ostali su ili imali privremenu potvrdu o lječničkom pregledu ili im je pregled istekao pa delegatu nije preostalo ništa drugo nego ne dopustiti odigravanje utakmice.
Inače, lječnički pregled obavezan je za svakog igrača minimalno dva puta godišnje, odnosno svako šest mjeseci. Bez tog pregleda nijedan igrač ne smije nastupiti na utakmici.
Što će se sada dogoditi za sad nije poznato. Moguće je da će utakmica biti odigrana nekom drugom prilikom, a u krajnjem slučaju GOŠK bi zbog ovakog nevjerojatnog propusta Orkana mogao do bodova za zelenim stolom.

NK GOŠK - NK Orkan

Kaštel Gomilica, subota, 22.9. u 15 sati, 4. kolo 1.ŽNL

U subotu već u 15 sati na travnjak u Kaštel Gomilici istrčati će seniori GOŠK-a i Orkana i krenuti po prvu pobjedu u prvenstvu. Naime, i Kaštelani i Dugoračani su loše krenuli u prvenstvu. Gol razlika od 1:6 i nula bodova te mjesto pri dnu ljestvice nije nešto s čime se možemo pohvaliti, no u ovoj ranoj fazi natjecanja to još nije presudno. Zapuhati će i Orkan. Valjda. A i GOŠK još uvijek čeka na prvu pobjedu, a na svem terenu u Kaštel Gomilici pa po nju kreću u ovoj utakmici s teretom "favorita" na leđima.

Ajmo naši! 

Bolje je pobjediti u Gomilici nego sedam dana slušati žalopojke dugoratskih balunjerskih sveznadara...

Povezani članci

Who's Online

We have 201 guests and no members online