Sloga - Orkan 2:2

HNK SLOGA - NK ORKAN 2:2 (1:2). Pred čak 120 gledatelja u Mravincima u ponedjeljak, domaćin, Sloga i bodova "gladni" gost, dugoratski Orkan, odigrali su zanimljivu utakmicu koja je naposljetku završila podjelom bodova. Domaćin je poveo u 35. minuti pogotkom Maria Marovića. Šest minuta poslije Orkan je preko Ivana Bradarića poravnao rezultat. Prije odlaska na odmor Orkan je već uspio i povesti. Nova nada Orkana, mlado "dite Orija" Davor Žilić zabio je za vodstvo gostiju. No već početkom nastavka Mateo Kapitanović pogotkom "buši" golmana Orkana, Mateja Ordulja, i vraća rezultat na egal. Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao.
Bod u gostima, a kući tri, neka to bude "mantra" dugoraćana u nastavku prvenstva, u kojem su nakon lošeg starta, poslije 6. odigranih kola, tek 11 na tablici 1.ŽNJL. Ali s primjetnim trendom rasta, rekao bi garant Marić.. Ministar. Ne znam za proračun i BDP u Hrvata u ovim borgovskim vremenima, ali za bolju jesen Orkana i bolju berbu bodova i Moody daje bolju prognozu rasta na tablici od vašeg poslovično optimističnog reportera s dalmatinskih ledina, pardon, travnjaka! Za seniore Orkana su bod u Mravincima osvojili Ordulj, Grubiša, Trgo, Mandurić, Žilić, Predojević, Batinović, Bradarić, Jerončić, Pecotić i Baraban. U igru su još ušli i Voloder, Pavić i Kraljević.

HNK SLOGA - NK ORKAN 2:2

Mravince, sveta nedjelja, 7.10.2018., u 15:30 sati, 1.ŽNL, 6.  kolo, valjda napokon našem Orkanu bude sritno i plodonosno i u gostima. Ma može i bez penala.. :-) Ajmo naši! Složno do prve pobjede u gostima..

Povezani članci

Who's Online

We have 75 guests and no members online