IV HNL: Orkan - Kamen 2:3

nogometNK ORKAN - NK KAMEN  2:3. Nogometaši Kamena su došli do pobjede nad Orkanom u Dugome Ratu. Odlično prvo poluvrijme uz više prilika i tek jedan pogodak i to sa 11 metara, Goreta nakon što je Ivan Kujundžić prekršajem zaustavljen u šesnaestercu Orkana. Prije toga iz igre je morao Ante Tolj. Završio je u omiškoj ambulanti. Pukla arkada. I početkom nastavka Kamen je bolji. Toni Ćelić pogađa za 0:2. Mogao je Lizatović minut-dva potom lišiti utakmicu svake rezultaske neizvjesnosti, ali snažan udarac sa 20-tak metara odsjeda na vratnici. Zato su pogodili domaći. Orkan preko Skelina u 56. minuti smanjuje na 1:2. Slijedi period bolje igre Orkana ...


DUGI RAT

NK Orkan - NK Kamen 2:3 (0:1)

Gledatelja 120. Sudac Rajčić (Kaštela).

Strijelci: 0:1 Goreta 15. (11m), 0:2 Ćelić 51., 1:2 Skelin 56.,1:3 Kljenak 75. 2:3 Hrstić 85.

Izvor: nkkamen.bloger.hr

Slijedi period bolje igre Orkana, uz mnogo prekida koja nisu donijela ništa konkretno. Međutim, konkretne prilike su se stvarale na drugoj strani, a jednu od njih u 75. minuti u pogodak pretvara Petar Kljenak. Gosti povećaju vodstvo na 1:3.

Utakmica je ponovno dobila na neizvjesnosti u završnici susreta kada je Orkan pet minuta prije kraja preko Mate Hrstića smanjio na 2:3.

Do kraja, unatoč velikim naporima domaćih, Kamen je bio čvrst i utakmicu zaključio sa konačnih 2:3.

Povezani članci

Who's Online

We have 98 guests and no members online