Orkan - Jadran (KS) 5:1

NK ORKAN - NK JADRAN (KS) 5:1 (3:0). Šest golova vidjeli su dugoračani u nedjelju nakon obiteljskog ručka na travnjaku SRC Dalmacija u Dugom Ratu. Od toga čak pet u mreži gostiju. Lijepi uzvrat za jesenski poraz u Kaštelima. Strijelci za Orkana bili su Ivan Voloder, Marin Batinović, Ivan Šarić (2) i Frano Katić (autogol). Čestitke igračima i treneru.
Orkan je dobro otvorio utakmicu i već u 3. minuti nakon auta Voloder izlazi sam pred vratara i mirno realizira za vodstvo Orkana. U 22. Minuti nakon kornera gosti se ne snalaze baš najbolje te Marić-Arić postiže autogol. U 28. minuti nakon lijepe akcije Batinović puca, a vratar gostiju Dude nije na visini zadatka, što domaćin kažnjava i to je 3:0 za Orkan. Na 4:0 povećava Šarić izvrsnim udarcem u same rašlje. Isti golgeter u idućoj minuti pogađa vratnicu. U 74. minuti neumorni Ronal..Šarić glavom lobuje vratara i to je 5:0. Do kraja su gosti smanjili preko Biskupovića. Zaslužena pobjeda Orkana pred teško gostovanje u Postirama. E da se barenko "preko mora" ovog vikenda osladiti i inćunima..

NAJAVA UTAKMICE

Naš Orkan na svom biljarski ravnom i zelenom travnjaku u Dugom Ratu u svetu nedjelju, 10.3.2019 s početkom u 15 sati dočekuje seniore Jadran (KS) u drugom proljetnom kolu nastavka prvenstva 1.ŽNL. Ne znamo hoće li pravdu dijeliti baš sutkinja Vesna (Mladin) Budimir, ali Vesnu je uvijek lipo vidit..

Ajmo naši Orkanaši!

Povezani članci

Who's Online

We have 247 guests and no members online