Uskok - Orkan 0:1

NK USKOK - NK ORKAN  0:1 (0:0). Vrlo otvorenu i dinamičnu utakmicu odigrali su Uskok i Orkan na Klisu. Sam početak susreta pripao je gostima iz Dugog Rata, koji su uz premoć u posjedu lopte prvu pravu prigodu kreirali u 27. minuti, no udarac Šimića sa 25 metara lako brani Vidić. Domaći su odgovorili u 33. minuti kada Bjedov silovito puca iz slobodnog udarca, ali Miljak lijepo brani. U 44. minuti agilni Galić je probio desnu stranu i centrirao, Mamić glavom spušta za Muslima, a njegov udarac pogađa stopera Orkana na samoj crti gola. U nastavku utakmice domaći su nastavili s pritiskom. Jurić je izvrsno ubacio s lijeve strane, a Muslim neometan pogađa gredu. I kako u nogometu to obično biva, kazna za taj promašaj stigla je u 84. minuti ...

NOGOMET

Klis. Igralište Iza Grada. Gledatelja 200

NK Uskok - NK Orkan 0:1

Izvor: Sportske Novosti

Orkanaši su brzo izveli prekid na sredini terena i odigrali dubinsku loptu. Igra Uskoka Juras radi kardinalnu grešku na visini šesnaesterca, a mladi Orkanaš Ivan Tomić vješto koristi taj poklon i smireno zabija za 0:1.

Do kraja utakmice mreže se nisu više tresle, a Orkan je uspio prekinuti svoj negativan rezultatski niz.

Za NK ORKAN su nastupili: Miljak 7, Voloder 6, Mandurić 6, Bilić 7, Baraban 6,5, Šimić 6,5, Roić 6 (od 62. Tomić 7), Miljak 6 (od 53. Knežević 6,5), Radić 6,5, Ivanišević 6,5, Jukić 6.  Trener: Saša Javorčić.

Povezani članci

Who's Online

We have 307 guests and no members online