Derbi začelja u Omišu, Orkan u nedjelju u Prološcu

goolNK OMIŠ - NK GOŠK. Derbi začelja, najlošiji domaćin protiv jednog od najlošijih gostiju. Omišani su pobjedom nad Hrvacama zadržali nadu za bijeg s dna, no prije dva dana su poraženi u Biogradu. Dubrovčani su na dosadašnjih 12 gostovanja inkasirali 37 pogodaka. Ima li Omišu bolje prilike za petu pobjedu, vidjeti ćemo danas (subota) popodne na "Ribnjaku". Utakmica počinje u 16.30 sati. Nogometaši dugoratskog ORKANA utakmicu 21. kola četvrte HNL-jug odigrati će u nedjelju u Prološcu s ekipom MLADOSTI. Utakmica počinje u 16.30 sati ... 

Goran Šušnjara nije više trener Zmaja

Piše: S. Brbić / Slobodna Dalmacija

Goran ŠušnjaraUpravni odbor Makarskog trećeligaša ZMAJA donio je odluku o smjeni trenera seniorskog sastava. Umjesto Gorana Šušnjare, omišanina koji je na kormilu Zmaja bio od početka sezone, do kraja prvenstva briga o seniorima povjerena je Jurici Bajiću.

Šušnjarin pomoćnik Joško Kosović ostati će i dalje na dužnosti pomoćnog treneram, a tijekom dana klupsko vodstvo obavit će razgovor s Bajićem o detaljima i uvjetima vođenja momčadi. Njegova premijera očekuje se u nedjelju, kada u Makarskoj gostuje biogradski Primorac.

 


Orkan u nedjelju kod Mladosti iz Prološca

Piše: M.Banović

mario mistrićNogometaši dugoratskog ORKANA utakmicu 21. kola četvrt HNL - jug igrati će u nedjelju u Prološcu s ekipom MLADOSTI.

Utakmica počinje u 16.30 sati.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 148 guests and no members online