Hrvatski Dragovoljac - Senj 35:16

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK SENJ  35:16 (18:7). U drugoj domaćoj utakmici za redom rukometaši Hrvatskog Dragovoljca upisali su i drugu pobjedu. Na Ribnjaku je svladan RK "b" uz prisustvo pedesetak vjernih corona-free navijača. Bila je to jedna od najuvjerljivijih pobjeda "Hrvatskog dragovoljca" u posljednjih nekoliko sezona. Otvaranje utakmice gotovo da je prepisano s utakmice protiv Gospića. Čvrstu obranu nadopunio je odličan i efikasan napad. U periodu od 14. do 21. minute domaćini su upisali niz 8:0 i već tada potpuno slomili goste. Već krajem prvog poluvremena došlo je do prvih većih rotacija u redovima "Dragovoljca" i na pauzi je semafor pokazivao 18:7. Priča iz prvog dijela samo se nastavila i u drugom. "Dragovoljci" su zahvaljujući dobroj obrani opet imali nekoliko lijepih nizova bez primljenog pogotka, a raspoloženi napad lako je pronalazio rješenja na obranu Senjana. Konačni rezultat utakmice zaustavio se na 35:16.

Izvor: RKHD.hr

S obzirom na tijek utakmice, svi su igrači dobili svoju minutažu i gotovo svi su se upisali u strijelce, ali najviše je golova postigao raspoloženi Josip Zebić - 9. Slijedili su ga novi najbolji strijelac kluba Hrvoje Jakelić sa 7 i Ferdo Mikulić s 5 zgoditaka.

Iduće utakmica je na rasporedu, što se lige tiče, idući vikend na dalekom i neugodnom gostovanju u Buzetu, no prije toga, čeka nas dvoboj u kupu, u četvrtak, protiv "Splita".

Ajmo naši!

Povezani članci

Who's Online

We have 369 guests and no members online