Orkan - Osk 3:2

Pogodak Klarića

NK ORKAN - NK OSK  3:2 (1:1). Čupava utakmica u Dugom Ratu. Orkanaši su ugostili čvrstu ekipu Otoka kod Sinja koja nije tek došla na izlet u suncem okupani Dugi Rat. Štoviše, gosti su poveli i tako šokirali domaće navijače koji su se nakon nedjeljnog ručka u solidnom broju okupili pogledati svog Orkana. Izjednačio je argentinac Vladušić koji je, moramo to reći, veći dio utakmice svojom "zaljubljenošću" u balun, od kojeg se tako teško odvajao, "kidao živce" domaćim kibicerima, kojima je umjesto nogometnog deserta servirana tek mlaka kamilica od utakmice. Nije to izgledalo dobro na terenu. Favorit lige sporo je i bezopasno petljao po sredini, tek je mladi lav Duje Klarić i donekle Ivan Šarić nastojali probuditi napadačke ambicije Orkana. Nakon jedne pogreške Orkanove obrane gosti su opet došli u vodstvo. Bajamić je spasio jednom, no čuda se ne događaju često i drugi udarac je završio u mreži. A kad ne ide planski i organizirano, krenu(l)o je Orkana individualno ...

DUGI RAT

NK ORKAN - NK OSK 3:2 (1:1)

Orkan - Osk

Tekst i slike: Mladen Banović

Duje Klarić je nakom prodora po lijevoj strani prekrasnim lobom iznenadio golmana gostiju i poravnao rezultat na 2:2. Orkan je potom krenuo angažiranije u pripremu napada.

Šarić se rastrčao na sve strane, Njonja junior također, argentinac je počeo i dodavati balune kolegama, usljedilo je i par kornera, par ubačaja Jukića, a nakon jednoga Karlo Bilić je bio najspretniji i loptu ubacio u mrežu Otočana te doveo napokon Orkana u vodstvo.

Orkan - Osk

Preokrenuli su dugoraćani rezultat i do kraja utakmice sačuvali pobjedu. Tešku, ali ipak itekako zasluženu na terenu. Nije se bilo lako dvaput vraćati u utakmicu..

Do posljednjeg zvižduka odličnog suca bilježimo još jednu izrazitu prigodu domaćina za povećanje vodstva, no joker s klupe za malo je glavom promašio okvir gola.

Orkan - Osk

Povezani članci

Who's Online

We have 181 guests and no members online