NK Vinjani - NK Orkan 2:4

goolorkanašiOd našeg najmlađeg suradnika Karla Bilića dobili smo izvješće s utakmice kadeta Orkana i Vinjana... Mladi Orkanaši nisu baš dobro ušli u utakmicu. Prvih 15 minuta nije se baš vidjela želja za pobjedom koja nam je bila potrebna za naš cilj, ulazak u veći rang natjecanja. Tek nakon primljenog gola smo se trgnuli i počeli igrati kako mi znamo. Do kraja poluvremena postigli smo dva pogotka, koji su pali jedan za drugim. Prvo je zabio Dragošević, pa i Mladin prekrasnim udarcem s 20 metara ...

KADETI

Piše: Carlo Bilić

U drugom poluvremenu opet je bilo "potrebno" da domaćini zabiju gol, pa da mi progiramo. Opet je Bušić-Šondić pogodio nakon desetak minuta mlake igre.

kadeti Orkana

Poslije smo se trgli, zaigrali svi odlično, što se vidjelo i na rezultatu. Dali smo još dva gola (Tokić i Jerončić) i dobili Vinjane u čemu puno zasluga ima i naš trener Drago Vojnović.

NK ORKAN

Terzić, Tokić, Šćurla, Galiot, Gvozden, Jerončaić, Mandurić, Mladin, Dragošević, Novaković, Bilić

Trener: Drago Vojnović


juniori Orkana


NK VINJANI - NK ORKAN 2:4

Strijelci: Dragošević (1), Jerončić (1), Mladin (1), Tokić (1) za Orkan, Bušić-Šondić (2) za Vinjane.


JUNIORI

NK VINJANI - NK ORKAN 1:4

Uspješni u Vinjanima su bili i naši juniori. Orkanove nade koje vodi Leonardo Mimica pobjedili su domaćine rezultatom 4:1.

Bravo!

Orkanaši

I kadeti i juniori Orkana su na prvom mjestu na tablici liga u kojima se natječu. Nadamo se svi skorom ulasku u veću ligu.

Iduće kolo kod kuće nam dolazi splitski Krilnik.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 233 guests and no members online