Nogomet: Glavice - Orkan 0:1

arhivska fotografija. napad OrkanaGlavice - Orkan  0:1 (0:0). Utakmica u Glavicama pokazala je sve dobre i loše strane naše mlade ekipe. Početnih 20 minuta smo djelovali preplašeno i nismo pokušavali igrati već smo sve riješavali dugim balunima tražeći napadače. U tom periodu smo imali i sreće jer su domaćini pogodili gredu (iz slobodnog udarca sa 16 m) te stativu nakon gužve u našem šesnestercu. Nakon tih 20 minuta oslobodili smo se pritiska domaćih i počeli igrati od noge do noge sa prebacivanjem igre brzo s jedne na drugu stranu. Kao rezultat toga su bile dvije stvorene poluprilike (Tokić, Šarić) te zgoditak Mladina u 43. minuti koji su suci opravdano poništili (pasivno zaleđe Tokića) ...

Glavice - Orkan 0:1 (0:0)

Strijelac: I. Žilić

Sastav:  Jurčević - Tomić, Petrić, Lelas, Vuković, I.Žilić, Mladin (Ercegović), Grizelj (Popović), Tokić, Miljak, Šarić (Bradarić)

Piše: Jole Pavić

utakmica Orkana. Arhivska fotografijaNa poluvremenu smo izveli zamjenu Mladin - Ercegović i u drugom poluvremenu smo mi bili ti koji su dominirali i stvarali prilike (Tokić, Petrić, Šarić...) i pogodili stativu (Šarić), a da domaći nisu imali konkretnije prilike za pogodak.

Zgoditak smo postigli nakon prekida koji je izveo Miljak. Na drugoj je stativi Ercegović povratnim balunom uposlio Žilića koji je ubacio balun u branku za naše vodstvo od 1:0.

Za kraj moram još jednom čestitati svojim momcima na pobjedi i napomenuti da po priči naših vjernih navijača Navijači Orkana(bili su i u nedilju s nama) NK Orkan nije pobjedio dosta dugo u Glavicama.

Ne bi bilo u redu da ne naglasim odlično suđenje te korektne domaćine, te Vas sve pozvati na SRC "Dalmacija" u nedjelju 23.09. na utakmicu sa NK "Slavenom" iz Grude.

Povezani članci

Who's Online

We have 221 guests and no members online