Bodovi na Ljutu ranu

balunNK OMIŠ – NK VELEBIT  4:1  (2:0).  Omiš je poveo nakon prekida u 17. min. Korner je izveo Jure Žilić, a najspretniji pred petercem Velebita bio je Nikola Tomić koji je glavom pospremio loptu u mrežu. Lijepo se igralo uz nagovještaje kiše na vjetrom prošaranom Ribnjaku. Omiš je bio aktivniji, kontrolirao igru, a gosti su se orjentirali na obranu i protunapade. U 35. minuti vidjeli smo novi pogodak, pravi eurogol! Odlično proigran Denis Ljuta odapeo je prekrasan volej i lopta je "probušila" mrežu. Vratar Marko Mihaljević tu ništa nije mogao učiniti. Iz prvog dijela vrijedi istaknuti i lijep prodor Daria Krište, koji je projurio pored par obrambenih igrača, odlično i pucao, no lopta je prohujala pored vratnice. Početkom nastavka bilježimo dvije prilike Velebita, dobar udarac Romea Čerine po sredini gola uhvatio je Boško Baučić, a drugu polupriliku sprječila je obrana domaćina. Potom je opet na scenu stupio danas iznimno raspoloženi Denis Ljuta. Prevario je centarfor Omiša dvojac iz obrane Velebita, izbio pred Mihaljevića i rutinerski zabio za 3:0. Potom je usljedila serija kornera Velebita, no sve opasnosti je otklonila obrana Omiša ...


III HNL - JUG

Omiš, 08. rujna 2010.
Stadion "Anđelko Marušić – Ferata"
Gledatelja 300.

GoolNK OMIŠ – NK VELEBIT  4:1   (2:0)

Strijelci: 1:0 Nikola Tomić u 17. min, 2:0 Denis Ljuta u 35. min, 3:0 Denis Ljuta u 60. min., 3:1 Ivan Bulat u 68. min (11 m.), 4:1 Ivan Šarić u 80. min.
Najbolji igrač:  Denis Ljuta (NK Omiš)


Piše: Mladen Banović

U 68. min opravdano je dosuđen kazneni udarac za Velebit. Ivan Bulat je bio siguran s bijele točke, lopta je otišla u lijevu stranu, a Baučić u desnu. Već u sljedećoj akciji Omiš je mogao opet zabiti. Odlično proigran od strane Ferdinanda Jankovića, Denis Ljuta prebacio je gol. Umalo hat-trick...

Ivan ŠarićVelebit je krenuo na sve ili ništa, pritišće domaću obranu, ali prilike za pogodak stvaraju Omišani. Odmah po ulasku u igru iz jedne takve zabio je Ivan Šarić. Dugoraćanin u dresu Omiša u posljednjih 10-ak minuta stigao je i razmahati linijskog suca i zapucati još par prilika.

Omiš je nakon dugo vremena opet goropadan na svom terenu.


nogometNK OMIŠ

Baučić (7), Pivčević (6,5) (od 65. Piplović 6), Špaleta (6,5), Tomić (7), Čagalj (7), Krišto (7), Jakovčević (6,5) (od 65.  Janković 6,5), Biuk (7), Ljuta (8) (od 75. Šarić 6,5), Žilić (6,5), Kuvačić (6,5).
Trener: Goran Šušnjara


NK VELEBIT

Mihajević (6), A.Žilić (6), N. Žilić (6), Dundov (6), Rogić (6), Benić (6,5), Katuša (6) (od 46. Čerina 6,5), Bulat (6,5), Uskok (6) (od 40. Grbavac 6,5), Kolić (6,5), Ivković (6) (od 56 Šarić 6).
Trener: Vlado Mandić

Sudac: Branko Vrzić (Šibenik) – 7,5

Povezani članci

Who's Online

We have 212 guests and no members online