NK OMIŠ – NK GOŠK (Du) 1:0

balunNK OMIŠ – NK GOŠK (Du) 1:0 (1:0). Omišani i Dubrovčani odigrali su dopadljivu utakmicu s obzirom na nemoguće vremenske uvjete koji su vladali na Ribnjaku. Orkanska bura nosila je sve duge lopte, a na trenutke i igrače. Omiš je do vodstva došao u 37. minuti kada je na jedan ubačaj u šesnaesterac GOŠK-a najspretnije reagirao Brazilac Amauri i glavom loptu proslijedio u mrežu. Domaći su cijelo prvo poluvrijeme imali terensku inicijativu ...


Omiš. Stadion "Anđelko Marušić Ferata".
Gledatelja. 50 promrzlih.
Sudac: Albertino Rogić (Zadar) – 7,5

Strijelci: 1:0 Amauri u 37. min
Najbolji igrač: Vicente Amauri (Omiš)

NK OMIŠ – NK GOŠK (Du)  1:0 (1:0)

Piše: Mladen Banović

Omišani i Dubrovčani odigrali su dopadljivu utakmicu s obzirom na vremenske uvjete koji su vladali na Ribnjaku. Orkanska bura nosila je sve duge lopte, a na trenutke i igrače.

golOmiš je do vodstva došao u 37. minuti kada je na jedan ubačaj u šesnaesterac GOŠK-a najspretnije reagirao Brazilac Amauri i glavom loptu proslijedio u mrežu.

Domaći su cijelo prvo poluvrijeme imali terensku inicijativu. Igralo se na polovicu gostiju no ipak su Dubrovčani uspjeli složiti najbolju priliku poluvremena. Sigurni je pogodak u posljednji trenutak uspio spriječiti Ljubomir Petrić.

U nastavku smo gledali nešto izjednačeniju igru, GOŠK se otvorio, pokušao nešto napraviti na krilima bure, no vratar Omiša Duje Vuković je imao više problema sa hladnim vjetrom nego s napadačima GOŠK-a.

Omiš je bio bolji takmac i u drugom dijelu, naročito se svidio agilni napadač Tiago Rodrigues.

Zaslužena pobjeda nogometaša Omiša, koji mogu žaliti za propuštenih nekoliko vrlo izglednih prilika i za uvjerljiviju pobjedu (Tiago), te za ozljedom ponajboljeg na terenu, strijelca Amaurija, koji je iznesen s terena.

Sve ostalo zaslužuje feštu i da predsjednik odriješi kesu!

NK OMIŠ

Vuković 6.5, Nemčić 6.5, Petrić 7, Amauri 7.5 (od 79. Tomić 6.5), Popović 6.5, Vidaković, 6.5, Puljiz 6.5, Buljan 7, Plešnar 6.5, Ðirlić 6.5 (od 86. Mrčela -), Rodrigues 7.5
Trener: Srđan Mladinić

NK GOŠK (Dubrovnik)

Baškarad 6, Čamo 6.5, Čikato 6.5, Kokić 6.5, Mujkić, 6, Botić 6.5, Kovačić 6 (od 71. Glavinić 6), Papić 6.5, Rezo 6.5 (od 84. Ničetić - ), Sarić 6.5, Bjedić 6.5 (od 77. Redžić 6.5)
Trener: Milan Petrović

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online