Orkan - Mračaj 3:2

NK ORKAN - NK MRAČAJ 3:2 (2:1). Nastavila se serija domaćih utakmica i domaćih pobjeda našeg Orkana. Nakon Postirana, Imoćana i Runovićani su ostavili sve bodove u Dugom Ratu. Bila je to efikasna utakmica sa čak pet golova. Utakmica koju nisam gledao, pa ćemo samo ovako "redakcijski", dok ne "profunkcionira" i novinarski pult na SRC Dalmacija i detaljna, urbi et orbi izvješća o uzbudljivim zbivanjima na terenu, a kad velepošast mine, i izvan njega, ne krenu u svijet.
Jer.. navijače Orkana iz daleke Australije itekako zanima, osim rezultata i tko ga je mjenjao, i postotak točnih dodavanja Marina Batinovića, broj nebeskih skokova Ante Dragoševića, uspjeli bjegovi u metrima protivničkoj obrani Antonija Ivaniševića i "Ronaldovska" statistika udaraca i golova Ivana Šarića. Japanci su, kažu, ludi za preciznim centaršutevima Ivana Garca i Josipa Pavića, a što tek reći za naše brojne sumještane na stalnom radu u Njemačkoj i zemljama Beneluxa, kojima imponira mirnoća i laka rješenja Mije Mandurića pred "Maginot" linijom Orkana i sigurnost stamenog Petra Barabana? Od kada Nikole Lozića nema na "balkonu" i od kada se snimka TV prijenosa Igora Velića ne vrti na svim nogometnim satelitima i na Jubitu, zakinuti su i naši Amerikanci (i Sjeverni i Južni, isto su tužni) kojima nema tko dojaviti kako su pred svetu nedjelju odigrali Orkanaši? Jesu li dobili? Ili u jaketu? Što je rekao Puzo, a što vidoviti Milan?...
I tako dok ne profunkcionira novinarski pult na "balkonu" i dok u široki svijet ne krenu detaljna, urbi et orbi izvješća o uzbudljivim zbivanjima na terenu SRC Dalmacija u Dugom Ratu, reći ćemo ovdje samo da je naš Orkan opet pobjedio, već treći put uzastopce, i da je još je treći na tablici lige, gdje opasno puše za vrat dragim susjedima iz Ribnjaka na Priku. Orkan je u subotu poveo u 14. minuti golom Ivana Šarića, da bi gosti poravali iz penala. Novo vodstvo domaćinu u smiraj prvog poluvremena donosi, pogodite tko? Ivan Šarić! Taj isti mladić i trener mlađih kategorija Orkanaša zabija još jedan gol u 68. minuti. Hat-trick! Gosti hajdučku neizvjesnost u završnicu susreta donose pogotkom za 3:2 u 85. minuti. Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao. Čestitke treneru i igračima na novoj pobjedi!

Piše: Mladen Banović
Foto: FB NK Orkan

Orkan - Mračaj 3:2

Povezani članci

Who's Online

We have 468 guests and no members online