Kozala - Hrvatski Dragovoljac 40:31

MRK KOZALA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 40:31 (23:16). U subotu, 26.10.2021. u susretu 4. kola 1.HRL-jug, rukometaši Hrvatskog Dragovoljca su doživjeli poraz od uspješnijeg suparnika u gostima. Domaćin, MRK "Kozala", ugostio nas je u svom privremenom domu na Zametu, a utakmicu je sudio najbolji sudački par svijeta - Matija Gubica i Boris Milošević. Dakle, nema vađenja na suce za poraz :-)).
Početak utakmice najbolje se opisuje terminom "run-and-gun". Brz ritam utakmice uspješno su nametnuli domaćini, dok su gosti iz Dugog Rata takvim tempom izdržali tek do 10-e minute. Uz promašene čiste prilike i tehničke pogreške "Hrvatskog dragovoljca", Riječani su počeli dolaziti do velikog broja lakih pogodaka i već su do poluvremena "utrpali" čak 23 gola "crnima", što, primjerice, Crikveničani nisu mogli u svih 60 minuta.
Drugo poluvrijeme bolje su otvorili Dragovoljci, koji su prvih desetak minuta pomalo topili prednost domaćina, ali ponovne tehničke pogreške i propuštene prilike omogućile su mladoj i brzoj momčadi "Kozale" mirno privođenje pobjede nad Dugoraćanima...

Izvor: BJ /RKHD.hr

Iz ovakve utakmice teško je izdvojiti najboljeg pojedinca, ali spomenuti ćemo Marka Maleničića, koji je bio najefikasniji sa 6 pogodaka.

RK HD

Sljedeće dvije utakmice Hrvatski Dragovoljac igra na domaćem terenu, gdje su dosad odigrali utakmice s (na papiru) najbolje dvije momčadi lige i došli do jedne pobjede, pa vjerujemo da mogu pomrsiti planove i svim ostalima na Ribnjaku.

Dragovoljci

Povezani članci

Who's Online

We have 147 guests and no members online