Rukomet (M): Poraz za kraj

RK CETINKA - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 33:27 (13:8). U posljednjem prvenstvenom kolu, ekipa Hrvatskog dragovoljca otputovala je na gostovanje u Trilj, gdje ih je čekala momčad Cetinke. Iako su gostovanja u Trilju gotovo uvijek nosila neki poseban naboj, ovo je bila malo drugačija utakmica. Pozicije na tablici su već odavno jasne, posljednje je kolo, ekipa Dragovoljca je i ovaj put nekompletna tako da je ovo bila jedna od onih utakmica koju su svi htjeli što prije odraditi ...

Trilj, Školska športska dvorana, 09.05.2008.
2. HRL-jug, 22. kolo

Piše: Ivan Pleić / rkhd.hr

I u takvim uvjetima, obe ekipe su pronašle motiva da borbeno pristupe utakmici te ostvare što bolji rezultat. Nakon egala u prvih 15-ak minuta, ekipa Cetinke uspijeva stvoriti razliku od 4-5 zgoditaka razlike koju uspijeva zadržati do kraja poluvremena (13:8).

Iako smo se drugo poluvrijeme nekoliko puta vratili na samo 2 pogotka zaostatka, snage (čitaj: koncentracije i iskustva) za više od toga nije bilo, te su domaćini utakmicu mirno priveli kraju.

Svi igrači obiju ekipa dobili su priliku za igrati, te su je dobro iskoristili. Krajnji rezultat je i najrealniji za odnos snaga na terenu (33:27).

RK CETINKA
Pezelj, Lipotić 4, Dragušica 2, Borozan 9, D.Bilonić 7, H.Bilonić 2, Mastelić, Varvodić 2, Pervan 1, Sarić 3, Brčić 1, Bajić, Šipić 1, Šušnjara 1.
Sl.predstavnik: Stipe Delonga
Trener: Nenad Alfirević

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Lazarušić, Vuković 5, Klarić 1, I. Pleić 3, Čulić , Čizmić, M.Perić 5, Vuković V., Terzić, Tokić 5, Plazibat 3, F.Pleić 5.
Sl.predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Ante Plazibat

Povezani članci

Who's Online

We have 444 guests and no members online