Trogir - Hrvatski Dragovoljac 21:20

RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 21:20 (9:11). Dugoraćanima najzanimljiviju susret 4. kola 1. HRL – jug odigrao se već u petak u 20 sati u Trogiru, jer domaćini u subotu feštaju na jednoj.. svadbi. Cijela utakmica bila je nevjerojatno neizvjesna. Dugoraćani su izvrsno odigrali, vodili veći dio utakmice, od 12 pa sve do 52 minute, u uzbudljivoj završnici prednost se klatila sad na jednu, a sad na drugu stranu, da bi domaćin u posljednjoj minuti uspio još jedan put izjednačiti i pogotkom Babića pobjediti s rezultatom 21:20. Šteta što Dragovoljci nisu vrlo dobru igru u  Trogiru večeras okrunili i vrijednom pobjedom u gostima.
S parketa sportske dvorane Vinko Kandija javio se naš specijalni dopisnik Marko Perić, (ne)zgodno krilo Hrvatskog Dragovoljca.
- Mislim da smo se i mi iznenadili koliko smo dobro odigrali, ali šalu na stranu, prvi put smo bili kompletni i vidili smo da možemo odigrati i parirati i najjačim ekipama lige. Cila utakmica je varirala otprilike +2/-2 tako da se rezultat stalno mijenja u našu i domaćinovu korist.. Na kraju ostaje žal za izgubljenim bod(ovima)... Mogu samo reć bravo ekipa, borili ste se ka lavi, gušt mi je bilo igrat s vama večeras!

MB


... bravo ekipa, borili ste se ka lavi, gušt mi je bilo igrat s vama večeras....   -  Marko Perić, RKHD

Povezani članci

Who's Online

We have 164 guests and no members online