Pepur omađijao napadače Dragovoljca, bodovi otišli u Kaštela

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK RIBOLA KAŠTELA 15:20 (10:10). Šesto kolo 1. HRL–jug ponudilo je nekoliko sjajnih susreta i dalmatinski derbi, dvoboj Hrvatskog dragovoljca i Ribole Kaštela u omiškoj "AJAX" dvorani na Ribnjaku. Pobjedu su ovaj put pred 400-tinjak vatrenih navijača domaćina odnijeli gosti iz Kaštela rezultatom 15:20. U izrazito čvrstoj utakmici rukometaši Ribole Kaštela upisali su vrlo važnu pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca. U utakmici u kojoj je ipak palo premalo golova ključnu ulogu preuzeli su vratari, pa je tako vratar gostiju Omeyer, pardon, Josip Pepur, ubilježio čak petnaest obrana!
Inače, utakmica je bila vrlo izjednačena u prvom poluvremenu. Igrao se pogodak za pogotkom, kratko bi poveli Kaštelani, potom bi Dragovoljci  preokrenuli, da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 10:10.
U nastavku utakmice, nakon povratka na parket domaće vječne uzdanice Marka Galiota Zele, razbranio se Josip Pepur koji je "omađijao" domaće napadače koji su mu u nastavku uspjeli zabiti tek pet golova, dok su s druge strane Kaštelani uspješno iskoristili sve svoje šanse i utakmicu završili s pet golova razlike. Zaslužena pobjeda Kaštelana. Čestitke mladićima iz obje ekipe. Za RK Hrvatski Dragovoljac nastupili su: Jakelić (1), Klarić, Banović (2), Galiot (2), S. Maleničić, Kovačić (1), Bilonić, Kutleša, Šimović (1), Grgat (1), Pocernja, M. Maleničić (3), Varvodić, Babić, Bošnjak, Urličić (4). Trener: Frane Pleić. Svi oni za "kaznu" su morali izribati parket dvorane na Ribnjaku.

Izvor: Kastela.org

RK HD

Povezani članci

Who's Online

We have 162 guests and one member online

  • admin