Rukomet (M): Nastavljen crni niz

RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  30:19 (14:9). Nakon poraza u prošlom kolu od Splita, teško se moglo očekivati da će seniori Hrvatskog Dragovoljca moći iznenaditi Kaštelane. I naravno, izgubili su, i to bez ikakve prikazane želje i borbe za pobjedom. Počelo je loše. Kaštelani nakon nepune 2 minute imaju prednost od 2 gola te su konstantno povećavali svoju prednost. Velik broj promašenih šuteva te tehničkih grešaka, dovodilo je do zaključka da se ova utakmica na ovako ne može dobiti. Nakon prvog poluvremena Kaštelani vode 5 razlike ...

Kaštel Stari, 30.03.2008.
2.HRL-jug, 16.kolo

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr

Nakon lošeg prvog poluvremena Dragovoljci se skroz predaju, te svojom igrom kao da žele da što prije završi utakmica. Kako u Kaštelana tako i u Dugoraćana, i jedan i drugi trener dali su svim momcima šansu da uđu u igru, te na kraju Kaštelani odlaze na sasvim zasluženih 11 golova razlike.

Na kraju je ostalo 30:19 za Kaštela. Najbolji strijelci susreta su kod Dugoraćana Vuković sa 4, te Musulin sa 6 i Nejašmić sa 7 kod Kaštelana.

Moram napomenut potez utakmice lob golmana Joška Ivaniševića s gola na gol.

RK KAŠTELA
D.Bujas 1,V.Trivić 3,J.Dražić 3,Z.Jeremić -,M.Nejamšić 7,V.Krokar -,M.Musulin 6,M.Bujas 1, V.Jureškin 2,T.Topić 1,M.Ninčević 3,M.Družijanić -, M.Balov-
Trener:Ante Jureškin
Sl.predstavnik:Željko Bujas

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
J.Ivanišević 1,J.Lazarušić -,M.Perić 2,H.Vuković 4,J.Klarić 1,i.Pleić 3,L.Perić 3,S.Čulić -,J.Plazibat 1, V.Jerčić 1,M.Plazibat-2,F.Pleić 1,M.Pivac -,A.Čizmić -.

Iduće kolo igramo protiv Trogira te se nadamo 2 boda :-).

Povezani članci

Who's Online

We have 201 guests and no members online