Teško nama preko Rijeke

RK KOZALA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:29 (19:13). Rukometaši Hrvatskog dragovoljca ostvarili su i prvi poraz u nastavku prvenstva i to rezultatom 35:29 u susretu s odličnim domaćinima RK Kozala iz Rijeke. Ono što je najavljivao trener domaćina Dražen Radojčić, poluvrijeme protiv NEXE-a u Kup utakmici dogodilo se tek protiv Hrvatskog Dragovoljca. Odlična igra u obrani na čelu sa vratarom Sorićem omogućila je domaćima razvijanje brze kontre i polukontre u kojima su se isticala krila, Vukelić, Deak i Jeličić. Dugoračani su imali vodstvo u trećoj minuti 1:2, zatim 2:3, u napadu su raspoloženi bili Gale i Čorić, ali to je bilo sve što su dugoraćani napravilu u ovom susretu ...

1 HRL, 16. kolo

RK KOZALA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 35:29 (19:13)

Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja: 200. Suci: Davor i Zoran Lončar

Izvor: SportCom.hr
Foto: RK Kozala


Kozalčani su se predstavili kao vrlo razigrana momčad, čiju je igru nosio Damir Sertić, a posebno treba istaknuti Gabriela Deaka sa 11 pogodaka. Kod gostiju raspoloženi Gale sa sedam i Čorić sa šest pogodaka.

RK KOZALA: Zidarić 1, Vukelić 6, Da. Sertić 4,Blažević 1, Glavaš 1, Briški 2, Jeličić 5, Deak 11, Sorić, A.Tomić, Kalač 4, Dr. Sertić, Brnić, Negulić, Vladika.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Glavaš , Gale 7, Plazibat 4, M.Perić 3, Pavlović 2, Bajkuša, Galiot 1, L.Perić 2, Maleničić, Kaša 3, Čorić 6, Jakeljić 1.

Sedmerci: Kozala 1 (1) H.Dragovoljac 3 (4).
Isključenja: Kozala 8, Hrvatski dragovoljac –..

Povezani članci

Who's Online

We have 196 guests and no members online