Rukomet (M): Proigrali!

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - MRK TROGIR 41:20. Nakon dva uzastopna poraza (Opuzen, Krilnik) rukometaši Hrvatskog dragovoljca vratili su se dobrom igrom protiv ekipe Trogira koja je, sudeći po rezultatu, platila "buletu" za propuste dugoraćana u prošlim kolima. Opet dragovoljci nisu krenuli dobro iz početka, no brzo su se pribrali i zaigrali kako to oni mogu, odlučno i koncentrirano u obrani iz koje su sijevale kontre i 'laki' pogotci. Odigrali su dobro dragovljci i u napadu, no ono što nas najviše veseli jest činjenica da klub itekako može računati (i u ovoj seniorskoj konkurenciji) na svoju mladost, pomlađenu ekipu s profesorom Jerom na čelu, koja je više nego dobro odigrala zadnjih 20-ak minuta. Slatke su ovo brige za trenera Miju koji će, vjerujemo, i u idućim utakmicama, ovisno o situaciji na terenu, pronaći dovoljno "minutaže" za daljnje stasavanje naših rukometnih nada. Rukometašice Orkana nisu u subotu imale svoj dan. Uvjerljivo su poražene od lidera lige, ekipe Dalmatinke iz Ploča. Više o rukometnom vikendu u izvješćima naših suradnika koja su u pripremi ...


RUKOMET (M)

Solin, SD Bilankuša, 20.03.2009.
Gledatelja 50

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – MRK TROGIR  41:20 (20:12)


Kratki osvrt: Mladen Banović


RK HRVATSKi DRAGOVOLJAC:

Mislav Plazibat 7, Jere Ivanišević, Jure Klarić 4, Miro Skender 1, Dino Banović 3, Marko Galiot 5, Mirko Ðonlić, Luka-Hrvoslav Perić 1, Ivan Pleić 6, Stjepko Čulić, Ante Bušić, Toni Tokić 2, Marin Stipičić 9, Miroslav Pivac 3.

Trener: Mijo Klarić

Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Isključenja: 6 minuta
Sedmerci: 4/4


MRK TROGIR:

Damir Mamut 1, Toni Franić, Luka Bukurov 4, Jure Brešan 1, Ante Viljac 3, Anton Škomrlj, Zoran Prgin 3, Franko Domić, Ivo Lučin, Anton Frana 2, Benjamin Marinčić 1, Marijan Duvnjak, Tomislav Princivali 3, Venko Kudelik 2.

Trener: Ivan Mitar

Isključenja: 10 minuta
Sedmerci: 2/4


Suci: Petar Bulum i Nikola Carević iz Metkovića
Nadzornik: Siniša Rudić iz Biograda

Povezani članci

Who's Online

We have 166 guests and no members online