Gospić - Hrvatski Dragovoljac 31:28

RK GOSPIĆ - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:28 (15:12). U utakmici 16. kola 1.HRL mladi Dragovoljci otišli su u subotu "Duće toursom" kroz tunel Sveti Rok na megdan Gospiću. Dok nezgodno krilo Marko Perić ne pošalje svoje urbi et orbi izvješće s parketa konstatirajmo samo da su naše rukometne uzdanice minimalno poražene...
A evo je stigla i Markova poslanica. Prenosimo je u cijelosti ispod...

Seniori Hrvatskog Dragovoljca u subotu su odigrali prvenstvenu utakmicu u Otočcu protiv ekip RK Gospić. "Neugodna" domaćinska ekipa i ovaj je put pokazala da ih je vrlo teško dobit doma i da utakmica traje 60 minuta, odnosno sve dok sirena ne označi kraj. Ja nažalost nisan moga pomoć ekipi zbog neugodne ozljede lista, uspomene iz utakmice prošlog kola (puka triceps lista), te vjerojatno neću moć igrat više ovo prvenstvo. Ali bit ću spreman za iduće!
Čuo san da je utakmica bila napeta kao filmski triller do samoga kraja, što sugerira i rezultat. Domaća ekipa je bila malo mirnija u realizaciji, a mi smo falili previše "zicera" da bi se mogli radovati pobjedi u gostima. I to je to što je naposljetku odlučilo utakmicu. Šteta za propuštenom šansom. Imali smo ih... Tijek utakmice odnosno rezultata možete vidit u zapisniku na stranicama HRS.
Do čitanja!

Povezani članci

Who's Online

We have 202 guests and no members online