Ona radi u rudniku i život joj nije lak..

"Išao sam sinoć u Labin tamo gde je rudnik u kome je mrak. Došla je iz tame i rekla je: Ha, volim ritam jak. I mrzim mrak. Ona radi u rudniku i život joj nije lak. I zato ne voli, ne voli muziku. Ona voli ritam jak.."

RK MLADI RUDAR – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 30:25 (15:13). Ne znam je li u Labinu prije početka rukometnih utakmica sviraju baš "Patuljici" od Idola, legendarnog benda iz 80-ih, no dugoratski su rukometaši i prije odlaska u Istru na megdan drugoplasiranom na tablici znali da će morati dobro "rudariti" na rukometnom parketu ako žele pobijediti odličnu momčad domaćina i osamiti se na vrhu prvoligaške tablice. Da je bilo većih lopata, da su bolje odigrali posljednjih 10 minuta susreta, da je bilo manje isključenja na 2 minute, tko zna, možda bi pjesma odjekivala u autobusu "Duće-toursa" i na povratku kućama iz Istre. No dobro. Hrvatski Dragovoljac jest izgubio na gostovanju, ubilježio prvi poraz u prvenstvu, te kliznuo na drugo mjesto na tablici, ali to sve treba gledati kao podstrek za iduće utakmice. A utakmica u Labinu je, saznajem, bila prava prvenstvena! Prvi dio je protekao u ravnopravnoj igri iako iako je Mladi Rudar krajem poluvremena uspio “pobjeći” na dva gola razlike. U nastavku se igrala "gonjalica" do posljednjih 10 minuta kada se domaćin rezultatski odljepio u trenutcima kada je imao igrača više na parketu. Više "sektorskih analiza" s terena očekujte uskoro u izvješću Stipe Tokića..

Piše: Mladen Banović

Za HRVATSKI DRAGOVOLJAC su u Labinu nastupili sljedeći rudari: Jakelić, Perić 1, Bočkaj, Generalić, Klarić 1, Banović 5, Galiot 2, Maleničić, Bušić, Kutleša, Grgat, Jakeljić 5, Plazibat 8 (1), Pocrnja, Maleničić M. 2, Urličić

Isključenja: Mladi Rudar 6 minuta (Griparić 2, Juričić 2, Ratkajec 2) Hrvatski Dragovoljac 16 minuta (Plazibat 6, Klarić 4, Banović 2, Kutleša 2, Jakeljić 2)

rk hd

Povezani članci

Who's Online

We have 128 guests and no members online