Uvjerljivi Makarani

NK ORAN - NK ZMAJ 1:4 (1:2). Nije se očekivao ovako veliki rezultat ogleda Orkana i Zmaja odigranog u subotu u Dugom Ratu. Prikazano na terenu bilo je u korist gostiju. Zmajevi Darka Deažića na najbolji su način najavili izlazak iz krize nakon uvjerljive pobjede u Dugom Ratu. Na početku dvoboja pegula! Orkanu se u desetoj minuti ozlijedio standardni vratar Car Augustin III, a zamijenio ga je šesnaestogodišnji mladić Zemunik kome je ovo bio debi u prvom sastavu Orkana. U razmaku od samo pet minuta Makarani su u dva navrata tresli mrežu domaćih, i tako najavili uvjerljivu pobjedu. Prvo je Krištić u 15. minuti preciznim udarcem sa dvadesetak metara pogodio za 0:1, potom je mladi Šarić snažnim udarcem zatresao mrežu Zemunika za podebljanje prednosti "crvenih“. Pred odlazak na odmor domaći as, Ivan Šarić vratio je nadu Orkanašima. Sve se za goste nastavilo po idealnom scenariju i u nastavku utakmice...

Piše: J. Kovačević / IvoR

Antunović je u 50. minuti završio solo akciju matirajući mladog vratara domaćih. Igrači Orkana u nevjerici su vrtjeli glavom jer je rezultat bio 1:3, gostima je tu prednost donijela uglavnom individualna klasa njihovih igrača.

Konačnih 1:4 uradak je Zmajeva džokera s klupe Brnića koji je na dodavane Danijela Rašića naciljao mrežu domaćih.

Za NK Orkan ovu će utakmicu nastojati što brže zaboraviti: Car Augustin (od 10. Zemunik), Voloder (od 63. Jukić), Skender, Dragošević, Mandurić, I. Šarić, Batinović, Juginović (od 54. Mudnić-Pulja), Jurić, Grubiša, Bradarić. I trener Antonio Borić.

Povezani članci

Who's Online

We have 436 guests and no members online