Orkan – Val 2:4

NK ORKAN - NK VAL 2:4 (1:2). Orkan ni u subotu nije uspio upisati prvu pobjedu u novoj sezoni 1.županijske lige (4. rang natjecanja pri HNS), štoviše izgubio je utakmicu 3. kola uvjerljivo od Vala. Počelo je dobro, u 11. minuti Bartulović je zatresao mrežu gostiju i dovodi Orkana u vodstvo, a onda je na scenu stupio Božo Duvnjak, u ovoj utakmici "mali Messi" iz Kaštel Staroga. Ne postiže se svaki dan hat-trick. I to u gostima. Duvnjak je pred kraj poluvremena, u 44. minuti prvo izjednačio rezultat, a potom u 45. minuti iz jedanaesterca i doveo goste u vodstvo. 1:2. Tek je prošlo 15 minuta drugog poluvremena kadli "Messi iz Kaštel Staroga", Duvnjak,  zabija za 1:3.
U 82. minuti Orkan napokon smanjuje preko Klarića. Preokret je visio u zraku... jer kad može Real proiv "šišmiša", što ne bi i Orkan iz Dugog Rata protiv naših Kaštelana, a i igračima Vala mirisalo je sve na "deja vu" iz prošlog kola kad su u posljednjih desetak minuta kod kuće prosuli vodstvo protiv Jadrana iz Tučepa.
No, ipak ništa od preokreta u Dugom Ratu. Pleština je u sudačkoj nadoknadi pokopao sve nade Orkanaša pogotkom za konačnih 2:4. Val je mogao krenuti kući starom magistralom pjevajući, a dugoraćani imaju o čemu razmišljati i štošta na treninzima ovog tjedna popraviti i uvježbati pred novi balunjerski vikend izazov na nekom zelenom dalmatinskom travnjaku.
Ajmo naši, jematva je! Sad se beru bodovi i sprema zimnica... još samo da ljuti Stožer pusti publiku na utakmice niželigaša pa da i uživo popratiti ove uzbudljive susrete koji se ne daju.. opisati.

MB, foto: FB NK Orkan

Za NK Orkan nastupili su: Vrdoljak, Grubiša, Ančić, Šarić, Petričević, Mandurić, Humačkić G., Tomić Humačkić D., Bartulović, Ivaniševič (ušli su i odigrali još: Klarić, Peričić, Tomić i Pavić).

Povezani članci

Who's Online

We have 193 guests and no members online