Smotra klapa u Žrnovnici povodom Velike Gospe i Dana mjesta

klapa CambiŽrnovnica će pjesmom na najljepši način obilježiti blagdan Velike Gospe, koji se slavi i kao Dan mjesta. Podno Peruna i Mosora, okupit će se tako u nedjelju najpoznatije dalmatinske klape na 1. smotri klapa u Žrnovnici. Ideja je došla od domaćina i trenutačno najpopularnijih klapskih pivača na ovim prostorima, klape "Sveti Florijan" DVD-a Žrnovnica, koja je osvojila srca publike i vrhove top-ljestvica nakon pobjede na Splitskom festivalu. - Pozvali smo u goste najbolje klape na ovom području. Nastupit će tako klape Cambi, Kamen, Stobreč, Tragos, Vokalisti Salone, Šufit, Kampaneli, Žrnovnica, Morbin i jedina ženska klapa Mucigote. Bit će to veliki događaj koji će privući brojnu publiku - kaže nam Rade Popadić, tajnik klape “Sveti Florijan”...

ŽRNOVNICA

KLAPSKA PISMA DAR ŽRNOVČANIMA ZA BLAGDAN VELIKE GOSPE I DAN MJESTA

Prva smotra klapa u Žrnovnici

Piše: Ojdana Koharević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Njihov hit “Kako ću joj reć da varin” postao je tako hit među svima, od najmlađih do najstarijih. Stoga se rodila ideja da se svome mjestu Žrnovnici oduže pjesmom.

Prvu smotru klapa, koja u bašti u samom središtu mjesta počinje u nedjelju u 20.30 sati, vodit će radijska voditeljica Edita Lučić i glumac Robert Kurbaša, a ulaz je slobodan.

Zbog ovoga događaja toga će dana od 15 sati biti zatvorena lokalna cesta od mosta na Vilaru do ambulante, kao i most u Barbarićima. Promet će se odvijati zaobilazno oko Korešnice i Gračića.

Povezani članci

Who's Online

We have 462 guests and no members online