Duplići: Hrvatska izgubila od Poljske u četvrtfinalu

Eto, i kad nam se ždrijeb otvori kao nikad do sada, kada nam suci unatoč strožijem kriteriju na SP-u sude kako samo možemo poželiti, kada smo "bradatu braću" i Francuze uspjeli izbjeći u tako širokom luku, mi ni onda ne možemo iskoristiti priliku... Najlakša grupa, sve pobjede u grupi, neke i čupave, pa pravo mučenje protiv Brazila u osmini finala, i večeras poraz od Poljske u četvrtfinalu, možda ne tako bolan kao poraz Danske od Španjolaca u predzadnjoj sekundi susreta, ali da peku sve one naše "mrtve" šanse koje smo uspjeli zapucati u završnici susreta, kad smo probudili i Szmala - peku! Peku toliko da ekipa ozbiljno razmišlja i prije finala prekinuti naša mala rukometno-gastronomska druženja, odustati od vegetarijnskih peka, bronzina, hladetine, bračkih inćuna, manistre, palačinki,.. Eto, što se sve dogodi kada umjesto naših rukometnih zvijezda za polufinale zaigraju - duplići ...

RUKOMETNO SP U KATARU  -  KAUBOJI ZASTALI U ČETVRTFINALU

Kad igraju duplići..

Piše: Mladen Banović

Ne, nećemo ovdje o izborniku. Jer zna se tko ga je i kako izabrao, pa stvarno nema smisla da skrećemo s rukometnih tema.

Eto, što još reći, ispali smo prerano, a sad naše najbolje rukometaše čeka borba za ulaznicu za Olimpijadu u Riju, odnosno za 5 mjesto na SP. Popratit ćemo i to, pa makar i postili..

Više sreće u siječnju 2016.!
 

Povezani članci

Who's Online

We have 454 guests and one member online

  • admin