Svijet po mjeri djeteta

Društvo Naša djeca Omiš je održalo godišnju Skupštinu, 26. siječnja 2009. Skupštini su nazočili brojni članovi i gosti, posebno bi trebalo istaknuti dječjeg gradonačelnika Denija Tomića. DND-ovci su u prošloj godini priredili brojne manifestacije i projekte (II Dječji advent u Omišu 2008., Dan igara, Potraga za blagom, Rolo-biciklijada, Edukacija u suradnji s Unicef-om, Dječji tjedan, projekti Dječje gradsko vijeće, Grad- prijatelj djece, Obnova dječjih igrališta...) i to sve s s malim budžetom i bez vlastitog prostora za rad udruge, ali s velikom angažiranošću volontera DND. Bravo DND-ovci! A što se sprema u 2009. pročitajte u nastavku teksta ...

 DRUŠTVO NAŠA DJECA OMIŠ

Piše: Sandra Mitrović Nikšić
Tajnica DND Omiš

Nakon podnošenja Izviješća rada za 2008. godinu, koji je bio podugačak jer Igre na plažisu se obilježile brojne manifestacije i projekti (II Dječji advent u Omišu 2008., Dan igara, Potraga za blagom, Rolo-biciklijada, Edukacija u suradnji s Unicef-om, Dječji tjedan, projekti Dječje gradsko vijeće- ostvareno, Grad-prijatelj djece-traje, Obnova dječjih igrališta -traje).

Sudionici Skupštine DND Omiš, su bili iznenađeni dobrim rezultatom djelovanja i velikom angažiranošću volontera DND s malim budžetom i bez vlastitog prostora za rad udruge..

Stoga je Dendeovcima u Planu i programu rada za 2009. godinu prvi cilj iznaći i osposobiti prostor za rad. Nastaviti suradnju s drugim udrugama, Gradom Omišom, školama i vrtićima.

Dječje poglavarstvoKao rezultat suradnje su buduće manifestacije, organiziranje Dječjeg maskenbala 15. veljače, predavanja, odlazak obitelji u prirodu, pokretanje eko-akcije, natjecati se u Savezu DND Hrvatske za titulu "Naj-akcija". Uza sve to bit će i provođene već uobičajene manifestacije.

Skupština se završila u dobrom duhu kao i na početku, s vizijom Svijeta dostojnog djece.

Povezani članci

Who's Online

We have 116 guests and no members online