Zanimljivosti..

Ma koja zima?

Vidite li sve te ljude tamo vani koji nose debele jakete i kapute jer navodno dolazi zima..  Koje ovce!
Ja imam svoje mišljenje nakon što sam se detaljno informirao na fejsu i saznao da se u zimi 2018/2019 smrznulo samo 9 ljudi.
To je 0,0000001 % stanovništva.
Ovi idioti koji nose debele jakete i kapute se boje nečega što je za 99,9999999 % stanovništva potpuno bezopasno.
Koji paničari i robovi meinstream medija, koji ih bombardiraju reklamama.
A znate što je najsmješnije?
Neki od smrznutih su imali jakete na sebi i svejedno su umrli.
Dakle - jakete i kaputi vam ne pomažu!
Dokazano je da nošenje teške zimske odjeće izaziva herniu ili ti ga kilu, te i optički povećava vašu tjelesnu težinu. Koja je već troznamenkasta.
Ne dozvolite da vas Trikotaža Galeb i tekstilna mafija zastraši!
H&M i C&A je duboka država na nedjelu, razmislite zašto su u svakom njihovom dućanu pokretne skaline. A tek Varteks, to ishodište zla... Bakić, brrr... dovoljan je jedan ulazak u taj dućan pa da vam prestanu rasti nokti. Recite NE jaketama i kaputima!
Mislite svojom glavom i dočekajte Novu u kupaćima. U Australji nose kupaće za Božić i Novu Godinu. Njihova vlada ih ne tjera da nose debele zimske jakete, ne plaše ih ljutom zimom i smrtonosnim propuhom kao nas...

Recite ne toplim jaketama i zimskim kaputima jer hladnoća ne postoji. Dokaz za to su frižideri, jedino mjesto gdje je stvarno hladno. Zašto bi ih proizvodili i kupovali da hladnoća postoji i izvan njih? Koji normalan čovjek ulazi u frižider ili zamrzivač? Samo ovce, a pogotovo janjad.
Probudite se i recite DOSTA!
Šta je sljedeće? Tople zimske cipele i čizme?
Zeko i potočić je namjerno plasirana pjesma da od male djece stvore slijepe i zimogrozne poslušnike, uvjeravjući ih da zima postoji.
To je sve smišljeno kako bi nas uvjerili da ratujemo za njihove šporke energente. Za plin i naftu... za grijanje?! Koje grijanje?! Tko je vidio u Dalmaciji centralno grijanje? Dolje na Bliskom istoku nam se smiju što plaćamo skupo grijanje, kod njih hladnoće nema! Otvorite oči! Sve je to zavjera direktora Galeba i ostale tekstilne i modne industrije da vas kontroliraju cijeloga života.
Za slobodu ginut ćemo njemo...
Pametnom dosta.
Šerajte dalje, nek se daleko čuje naš glas.
I dođi na Festival slobode protiv ovakvih laži.
Termini za sva sela i gradove uskoro... na fejsu.
I ne zaboravite lajkati i šerati ovo.

FB Tomislav Goll

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online