Neretva - Omiš 0:0

NK OmišNK NERETVA - NK OMIŠ 0:0. Utakmica je započela minutom šutnje u spomen na Franu Kovačevića Grofa, a nakon toga je Neretva stvarala ali i promašivala prigode. Uz to nisu imali ni zrno sreće jer su čak tri puta pogodili vratnice. Prvu izglednu prigodu propustio je Jerković u 21. minuti nakon solo akcije, pucao je sa 12 metara iskosa ali seje istakao Božidar Baučić. U 31. minuti opasno je zaprijetio A. Sršen ali malo pokraj stative. U 45. minuti nakon kornera i stvorene gužve najbolje se snalazi A. Sršen, ali njegov udarac zaustavlja vratnica. Već u 50. minuti nova prijetnja, ovaj putje u prigodi Sokol, ali seje ponovo istakao golman Omiša, junak utakmice ...

METKOVIĆ

NK NERETVA - NK OMIŠ  0:0

Piše: B. Lovrić / Sportske Novosti

U 56. minuti prava opsada gola Omiša, Ćelićev udarac završava na vratnici, a odbijenu loptu I.Sršen sa 5 metara šalje preko gola.

U 68. minuti jedina prijetnja gostiji, pucao je Vučemil ali Tolić je obranio. Novu prigodu su domaćini imali u 80. minuti, ali je udarac Zovke ponovo zaustavila vratnica.

Na samom isteku zicer je imao Vlahović, koji sa desetak metara puca preko gola.

NK OMIŠ: Baučić 7, Bauk 6, Kuvačić 6, Ljuba 6, Pivčević 6,5, Špaleta 6,5, Peković 6,5 (od 90. Bartulović-), Vrkić 6, Vučemil 5,5 (od 88. Žilić-), Bilić 5,5, Radić 5,5 (od 58. Tokić 6).
Trener: Tonći Žilić 6,5.

Povezani članci

Who's Online

We have 249 guests and no members online