Croatia - Omiš 0:1

NK CROATIA - NK OMIŠ  0:1 (0:0). Igrači Croatije kao da su jedva čekali da se završi polusezona, pa su tako i igrali te doživjeli prvi poraz na svom terenu. U posljednja četiri kola jednostavno su pukli. U ovoj utakmici moraju zaboraviti prvo poluvrijeme jedni i drugi jer se puno toga događalo tek u drugom poluvremenu. Prvu pravu akciju izveli su domaćini. Mislav Karoglan je odlično pronašao Begića u šesnaestercu Omiša, a ovaj sam krenuo prema Kuliću, međutim, vratar Omiša je odlično reagirao i spasio svoj gol. Iza toga nastavila se rastrgana igra i nije bilo smišljenijih akcija ni jednih ni drugih. U 82. minuti Omišani izvode brzu kontru, čak trojica gostiju jurnulo je protiv dvojice domaćih igrača na domaćem polju, loptu je vodio Jurić koji se sjurio u šesnaesterac prema Županoviću, ali mu je u posljednji trenutak Goran Karoglan blokirao udarac. I onda, kada se čekao posljednji sučev zvižduk u sudačkoj nadoknadi od tri minute gosti su došli do pobjede. Slobodan udarac sa 35 metara s desne strane izveo je Bilić, na suprotnoj strani u skoku je najviši bio Čagalj i glavom vratio do Jurića kojemu nije bilo teško pogoditi mrežu..

Piše: P. Škoro / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti


Tako je Omiš odnio bodove, a trener Mirko Grabovac pogodio s izmjenom koju je napravio odmah u drugom poluvremenu kada je u igru uveo brzonogog Jurića. Isto tako smo primijetili da je točno na određeno mjesto poslao Čaglja i čini se da je ta pobjednička akcija dosta puta uigravana u Omišu.

Za NK OMIŠ igrali su: Kulić 6,5, Tokić 6, Vučko 6, Čagalj 6,5, Kuvačić 6, Bauk 6, Vučinić 6 (od 78. Bilić -), Puljić 6 (od 46. Jurić 7), M. Koštić 6, Rako 6, Pivčević 6 (od 58. Vučemil 6). Trener: Mirko Grabovac 7.

Povezani članci

Who's Online

We have 305 guests and no members online