Počela nova nogometna sezona, Orkan - Mračaj 1:1

NK ORKAN - NK MRAČAJ 1:1 (0:1). Počela je nova sezona naganjanja baluna po niželigaškim stadionima. Počela je nova sezona 1.ŽNL. Naš Orkan je u nju utrčao kao na svoj biljarski ravan teren, voljan osvojiti prve bodove u srazu s nogometašima Mračaja.  
U prvom dijelu utakmice, kojoj nisam pristvovao jer ljetna sezona kupanja i sunčanja još uvijek traje, zatresla se samo mreža Orkana. Iz penala su u 34. minuti "mračni" gosti poveli. Orkanski domaćin je u nastavku uspio tek izjednačiti preko spretnog Ivana Volodera, a za potpuni preokret falilo je, kažu bolje upućeni, malo sportske sreće. Prvi bod je na kontu, bit će bolje...valjda.. u idućim kolima diljem dalmatinskih travnjaka.
I kao i uvijek u ovim ljetnim izvješćima s praznih tribina, jer ljute kovid mjere na otvorenom još su na snazi, ali barenko sad možemo kod Puze i unutar CB Ankora, popularne štacije lokalnih balunjera, menadžera i kibicera, popiti kavu ili nešto žešće za smirenje živaca dok se napeto prati radio prijenos s SRC Dalmacija, a na dalekovidnici uzbudljivi susret peruanske Primere između Boysa i Deportivo Municipala...
Uskoro opširnije!

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 162 guests and no members online