Šarić opet zabio hat-trick

HNK VAL – NK ORKAN 4:1 (2:0). Trostruki strijelac Šarić, ali nažalost ne naš Ivan, već kaštelanin Domagoj, najazaslužniji je za pobjedu domaćina na početku proljetnog dijela prvenstva. Mrežu Orkana 'načeo' je Šarić već u 3. minuti, a nakon kvarta igre bilo je već 2:0 za domaćina. Val je svoju dobru i efikasnu igru nastavio i u drugom poluvremenu, a Šarić je svoj hat-trick kompletirao prije isteka sat vremena igre. Antonio Ivanišević je smanjio zaostatak sredinom poluvremena, dok je Mikelić dvije minute prije kraja susreta samo potvrdio pobjedu domaćina. Kao što rekosmo, najvažnije je da se opet igra. Idemo dalje. Idući vikend je nova utakmica, nova prilika za pobjedu. A cijeli tjedan pred Dragom Vojnovićem i njegovom ekipom Orkanaša da se bolje uigraju. Pauza je bila prevelika, na proljeće se još igra "jesenski" dio prvenstva... Ajmo naši!!
I krenuli su naši super, mislim na susjede iz Ribnjaka. U izravnom dvoboju za prvom mjesto GOŠK Kaštela poražen je uvjerljivo od Omiša, s velikih 3:0. Igrač utakmice bio je Kuvačić s dva pogotka na utakmici, a jedan od pomoćnih sudaca bio je naš dugoraćanin Mario Vrkić.
Za NK Orkan su u Kaštel Starom nastupili: Marušić, Grubiša, Bekavac (85. Klarić), Dragošević, Mandurić, Skender (57. Batinović), Šarić, Pavić, G. Ivanišević (46. Mudnić-Pulje), Bartulović (19. A. Ivanišević), Baraban. Trener: Drago Vojnović.

MB

Povezani članci

Who's Online

We have 434 guests and no members online