NK Jadran - NK Orkan 2:1

OrkanNK Jadran - NK Orkan 2:1 (1:0). Nikad nije kasno za izvješće, pa ni za utakmicu odigranu prije sedam dana. Nema veze, obveze, znamo kako je, a za uru vrimena će na SRC "Dalmacija" u Dugom Ratu počet i nova utakmica, utakmica nogometaša Orkana s ekipom Uranie iz Baške Vode... No vratimo se mi našem izvješću s prošle utakmice kad je Orkan gostovao u Tučepima, gdje je s domaćim Jadranom odigrao utakmicu koja je završila rezultatom 2:1 za domaćine. Kako je bilo u Tučepima pročitajte u izvješću Jole Pavića ...

Tučepi. Prvenstvena utakmica.

NK Jadran - NK Orkan 2:1 (1:0)

NK ORKAN:  Jurčević, Tomić, Petrić, Lelas, Vuković, I. Žilić, Mladin (Popović), Grizelj (Lejo), Ercegović, Tokić, Šarić (Mistrić).

Strijelac za Orkan: Mistrić

Utakmica u Tučepima dala je naznake što nas sve čeka u daljnjem tijeku sezone, dosta stvari koje nemaju veze sa nogometom, ali na žalost postaju naša nogometna svakodnevnica.

Piše: Jole Pavić

Orkan Iako ne želim davati na važnosti ljudima koji to ne zaslužuju, ipak to spominjem ovdje zbog mojih igrača koji čitaju ove stranice pa potom i komentiraju da nisam naveo sve što se dogodilo na utakmici...

Po svim nogometnim pravilima kad igrač opsuje suca ovaj mu treba dati crveni karton - ovaj je put domaći kapetan(!) to učinio čak dva puta, a za nagradu dobio tek žuti.

Treba se na takve stvari pripremiti, bojim se da ovako nešto neće biti zadnji put...

Što se tiče same utakmice, cijelo prvo poluvrijeme smo odigrali preplašeno, bez agresivnosti i želje za pobjedom, a kao "plod" takve naše igre domaći su dali prvi gol iz slobodnog udarca sa 16 m.

Jadran je imao još dvije stopostotne prilike ali ih na našu sreću nisu iskoristili. Mi nismo osim jedne poluprilike napravili ništa.

Na poluvremenu smo izvršili jednu izmjenu te ukazali na greške koje se moraju ispraviti u nastavku utakmice.

To je rezultiralo time da je drugo poluvrijeme donijelo našu inicijativu, te 100%-tne prilike za pogodak (Lelas, Petrić....), koje nažalost nismo realizirali.

I onda je 15 min pred kraj utakmice "dosuđen" penal za domaćina. Iz penala domaćini povećavaju vodstvo na 2:0, nedugo nakon toga iz izvrsne akcije Tokić - Mistrić smanjujemo rezultat na 2:1, no do kraja utakmice nismo bili u mogućnosti nešto više napraviti.

Ispričavam se zbog kašnjenja izvješća, ali neka barem bude uvod u današnju utakmicu pa vas zato na kraju sve pozivam sutra na SRC Dalmacija u 15:30 h kad igramo prvenstvenu utakmicu protiv NK "Uranija" iz Baške Vode.

Arhivska fotografija
Arhivska fotografija
 

Povezani članci

Who's Online

We have 136 guests and no members online