Proslava poduzetništva, inovativnosti i stvaratelja posla

Od 14. do 20.11 u preko 160 zemalja diljem svijeta održava se Global Entrepreneurship Week (GEW). GEW je manifestacija koja se održava jednom godišnje, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću obrte, tvrtke, startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice. Ove će se godine GEW održati i u Splitu, i to zahvaljujući Studentskom poduzetničkom inkubatoru, Ekonomskom fakultetu u Splitu i Klubu mladih Split kao glavnim organizatorima, a uz Startup.hr i Udrugu programera informacijske tehnologije (UPIT) kao partnere. Splitski će se dio GEW-a održavati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Splitu i Kluba mladih Split, a sastojat će se od edukativnih predavanja, radionica, panel diskusija, networking eventova i 24-satnog Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon, koje će održati domaći i inozemni vanjski stručnjaci. Navedeni će program okupiti brojne uspješne domaće i strane ljude iz poslovnog svijeta; Antonio Perić (Locastic), Ivan Burazin (Codeanywhere), Jerko Trogrlić (Vajt), Robert Bilić (Croativno), Tomislav Mamić (InClude), Paul Bradbury (Total Croatia News) i Andrey Shtylenko (Studio Antar) samo su neki od njih..

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK I U SPLITU

Izvor: Klub mladih Split

GEW je, dakle, više od kampanje podizanja svijesti o poduzetništvu; to je platforma za povezivanje i suradnju - uključivanjem svih igrača duž poduzetničkog spektra u jačanju ekosistema diljem svijeta. Čitav program možete pogledati ovdje.

Suradnici na ovom projektu su i udruga 3P Split, Middlesex University London, Amosfera Coworking i Studio Apartmani Nina.

Povezani članci

Who's Online

We have 399 guests and no members online