Najave: Povenjak 2012.

priznanje za kvalitetu maslinovog uljaVI. manifestacija ocjenjivanja kvalitete i kakvoće maslinovog ulja i VII. konzerviranih maslina na domaći način - POVENJAK 2012. - održati će se u Hotel Brzet kraj Omiša, 18. veljače 2012. god. Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja i uplata od 180.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split. Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe ...

VI. MANIFESTACIJA OCJENJIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA I VII. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN

Povenjak 2012.

Piše: Nedjeljko Fistonić
Izvor: Omis-info.com

masline i maslinovo uljeUzorak vaših proizvoda možete predati u prostorijama Turističke agencije "Ružmarin" Put skalica br.5, 21310 Omiš, www.ruzmarin.hr od 8 do 15.00 sati, svaki dan do 10. siječnja 2012. godine osim subotom i nedjeljom.

Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara "Paićuša", Pisak na broj 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.

Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

- Šampion ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
- Šampion konzerviranih maslina na domaći način,
- Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
- Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
- Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.

soparnikNakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor.

Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe!

Povezani članci

Who's Online

We have 127 guests and no members online