Iz Regije..

Operacija 4: Vrime je..

Ljubav prema Poljicima, gradu Omišu i vlastitim korijenima budi emocije koje je teško staviti u riječi, ali se zato može iskazati djelima. Vjernost svome kraju nikada nije skrivao omiljeni Vatreni, igrač londonskog Tottenham Hotspura, Ivan Perišić, o čemu osim motiva Omiša koje je dao istetovirati, sada svjedoči i novi uradak Turističke zajednice Grada Omiša. Budući igrač Hajduka, jer... vrime je, rijetko se pojavljuje u reklamama, ali za svoj grad u kojem je napravio prve nogometne korake, Perišiću nije bio problem napraviti i one filmske. Rezultat je novi promotivni video Omiša bondovskog naziva "Operacija 4".
Radnja videa dugoratskog redatelja Danijela Bolića inspirirana je Ivanovim povratcima u svoj rodni grad, kada među djecom, ali i odraslima, nastaje prava euforija, nakon čega kreću u potragu za svojim slavnim sugrađaninom. Isti osjećaj dijeli i većina turista, koji posjećuju ovaj jedinstveni dalmatinski gradić na ušću Cetine. Gdje je prošao, gdje je zadnji put viđen, gdje je sjeo na kavu - u Omišu su svi ludi za Ivanom! Tu je i mlado i staro ponosno na uspjehe slavnog nogometaša, zbog čega svi žele ovjekovječiti svoj trenutak s njim, putem fotografije ili autograma. Sve to dječački iskreno prenosi video koji donosimo u nastavku...

IVANE, VRIME JE...

Izvori: TZG Omiša, VisitOmis.eu, Dalmatinski portal

Ivan Perišić je cijelom svijetu predstavio čari i šarma svojih Poljica i grada Omiša - njegove srednjovjekovne tvrđave, prekrasne plaže, jezgru starog Grada, ušće Cetine, bogatu gastronomsku tradiciju te dalmatinski duh samih Poljičana i Omišana.

Sve to poznato je brojnim turistima koji svake godine posjećuju Omiš, a vjerujemo da će nogometna veličina kao što je Ivan Perišić biti dodatan razlog svim istinskim ljubiteljima najpopularnijeg sporta na svijetu da uvrste Omiš u svoje ljetne itinerare.

- 'Iznimno smo ponosni što je Ivan još jednom odlučio sudjelovati u promociji našeg grada. On je svojim uspjesima zadužio ne samo Omiš, već cijelu Dalmaciju, Hrvatsku, ali i cijeli nogometni svijet. Ivan se uvijek redovito odazove svome Omišu i ovim putem mu želimo još jednom zahvaliti na sudjelovanju' - poručila je Petra Bartulović, direktorica Turističke zajednica grada Omiša.

Uz čestitke Danijelu, Petri, Ivanu, Ivani i njenim Harlekincima te svim ostalima koji su sudjelovali ili doprinjeli nastanku ovog videa, na kraju ovog malog osvrtića valja nam reći samo bravo i  - Ivane, vrime je!


Povezani članci

Who's Online

We have 154 guests and no members online